Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες για Άρη και Ατρόμητο

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Άρης στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (17:15, Novasports2).
Οι «κίτρινοι» έχουν να γευτούν τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού ακολούθησαν οι ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Επιπλέον προέρχονται από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου στα Τρίκαλα...
 Το αρνητικό για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσέζαρεκ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Όπως και ο Σάκης Πρίττας ο οποίος ακόμα αναρρώνει από την εξάρθρωση ωμοπλάτης που είχε υποστεί σε προπόνηση της Εθνικής. Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Σηφάκη, Χουάνμα, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδη, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ναφτί, Φατί, Μενδρινό, Καζναφέρη και Φαμπιάνο.
Τέσσερις απόντες στη Θεσσαλονίκη
Τον ίδιο στόχο έχει και ο Ατρόμητος, μιας και έχει να νικήσει από τις 25 Σεπτεμβρίου, στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τραυματίες Σαμπού, Σαρμιέντο, Βινιάλ και Αναστασάκο, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Σάντκβιστ, Σκόνδρα, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο, Νάστο, Μπαζίνσκι, Μελισσά, Καμαρά, Νεμπεγλέρα, Ολιβέιρα, Αποστολόπουλο, Καραγκούνη, Τάτο, Φαβάλι, Σφακιανάκη και Καραλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: