Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Τέλειο παιχνίδι για να νικήσεις την Μπαρτσελόνα»

«Τέλειο παιχνίδι για να νικήσεις την Μπαρτσελόνα»
Ρεαλιστής αναφορικά με την έκβαση του σαββατιάτικου αγώνα με την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σεβίλλης, Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Ο 54χρονος προπονητής τόνισε ότι για να πάρεις αποτέλεσμα από τους «μπλαουγκράνα» πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι, ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί η… κακοδαιμονία του Νταβίντ Βίγια στο σκοράρισμα.

«Αν θέλεις να πάρεις θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στην αντίπαλό μας. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς ήμαστε το θύμα.

Αν αγωνιστούμε χωρίς κόμπλεξ και φόβο, μπορούμε να τα καταφέρουμε»,
ήταν το σχόλιο του Μανθάνο, που είναι προβληματισμένος από την εκτός έδρα συμπεριφορά της ομάδας του- ήττες από Σπόρτινγκ Χιχόν και Χέρκουλες-.

Ο πρώην τεχνικός της Μαγιόρκα, σχολίασε και την δυσκολία που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Βίγια στο σκοράρισμα: «Ο Βίγια παίζει πολύ καλά. Ο κόσμος δεν κοιτάζει τις συνθήκες που κάθε ποδοσφαιριστής αγωνίζεται. Οι καλοί παίκτες μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή, αλλά εύχομαι αύριο ο Βίγια να είναι εξίσου… γκαντέμης».

Ο τραυματισμός του Πάλοπ, φέρνει στην αρχική ενδεκάδα της Σεβίλλης τον Χάβι Βάρας και ο Μανθάνο, φρόντισε να του τονώσει την ψυχολογία: «Το να παίζεις αντίπαλος με την Μπαρτσελόνα είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Βάρας είναι έτοιμος ψυχολογικά και ελπίζω αν κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: