Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Στίβενς το φαβορί

Σημερινό δημοσίευμα της «Bild» αναφέρει ότι η έρευνα για προπονητή είναι στο… φούλ. Το κλαμπ έχει καταλήξει σε δύο προπονητές, ο ένας υποψήφιος είναι ο Μέγιερ και ο άλλος είναι ο Ολλανδός Στίβενς της Σάλτζμπουργκ.
Το αφεντικό της ομάδας της Κολονίας, Γούλφγκαγκ Όβεραθ, έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του προπονητή: «Ο τωρινός προπονητής έχει την ευκαιρία να γυρίσει το κλίμα υπέρ του. Έχω τις δικές μου απόψεις πάνω στο θέμα. Αν όμως ο Σάφερ κερδίσει αύριο το Αμβούργο, τότε δεν βλέπω το λόγο να του αρνηθούμε τη μονιμότητα στον πάγκο της ομάδας μας».
Η έρευνα του κλαμπ για εύρεση νέου προπονητή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς όμως, και τα πιο «καυτά» ονόματα είναι του Μέγιερ και του Ολλανδού Στίβενς της Σάλτζμπουργκ.  Ο Στίβενς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και τόνισε στην γερμανική εφημερίδα: «Νιώθω άνετα εδώ».  Ο Ολλανδός όμως έχει γράψει την δική του ιστορία με την ομάδα της Κολονίας, αφού αυτός ανέβασε κατηγορία την ομάδα το 2005, αλλά παραιτήθηκε λόγω μιας βαριάς ασθένειας της γυναίκας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: