Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Στηρίζει τον Ρούνεϊ ο Ρονάλντο

Σίγουρος ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα επιστρέψει δριμύτερος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στη Βρετανική εφημερίδα «Sun». Μάλιστα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει συνεχώς σε υψηλό επίπεδο.

«Ο Γουέιν δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, ωστόσο παραμένει ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πολύ σύντομα θα είναι αυτός που όλοι έχουν αγαπήσει. Αποφάσισε να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν θα τον υπερασπιστώ γι’ αυτό. Ούτε και εγώ ξεκίνησα καλά τη φετινή σεζόν. Είναι δύσκολο να παίζει συνεχώς σε υψηλό επίπεδο. Παραμένω ήρεμος, δουλεύω σκληρά και κάνω τη δουλειά μου για την ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζουμε άσχημα και μόλις σημειώσουμε ένα γκολ όλα αλλάζουν. Αυτό συνέβη και με τον Γουέιν».

Στη συνέχεια, ο 25χρονος παίκτης για την πορεία της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν: «Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα κατακτήσαμε πολλούς τίτλους, τρόπαια και κύπελλα. Πέρυσι δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο και φέτος δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να τους δώσουμε πίστωση χρόνου. Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες σωστές κινήσεις δεν βρίσκονται όπως πρέπει στο γήπεδο και οι παίκτες δεν έχουν δώσει το 100%. Αλλά είμαι σίγουρος θα είναι και πάλι καλοί. Με τον Σερ Άλεξ συνεργάστηκα άψογα 5 χρόνια και πιστεύω ότι είναι φίλος μου και πάντα είχα μια καλή σχέση μαζί του. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τη λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: