Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Όπως… Ερνέστο και Μανόλο! Ψάχνει (και) στην Ισπανία ο Ζαγοράκης για προπονητή

Τις προσπάθειές τους για την εξεύρεση προπονητή προτίθενται να εντείνουν από βδομάδα οι διοικούντες στον ΠΑΟΚ.
Στην παρούσα φάση επικρατεί στασιμότητα στο θέμα του προπονητή, ωστόσο από Δευτέρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει σκοπό να το «τρέξει».

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι η καλή δουλειά του Μάκη Χάβου και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα δίνουν χρόνο στον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» για την καλύτερη δυνατή επιλογή στο θέμα του νέου τεχνικού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από τον ισπανική αγορά. Μπορεί να ακούστηκαν αρχικά πολλά ονόματα (Γκρος, Λε Γκεν, Ντοναντόνι, Άντιτς), ωστόσο κανένα απ’ αυτά δε φαίνεται να έχει προχωρήσει.

Αντίθετα, γίνονται προσπάθειες για κάποιον ισπανόφωνο τεχνικό ή προπονητή που έχει δουλέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πρόθεση ακόμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι αυτός ο τεχνικός να είναι νέος και φιλόδοξος.

Όπως… Ερνέστο και Μανόλο

Όπως, δηλαδή, έπραξε η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και βλέπει αποτελέσματα, αλλά και ο Ολυμπιακός πολύ νωρίτερα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Βεβαίως, είναι αρκετά δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να βρει αυτή τη χρονική περίοδο προπονητή που να συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία και γι’ αυτό τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σχετικά με τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη την ώρα που, όπως προείπαμε, υπάρχει ικανοποίηση για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος έχει επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: