Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σαλπιγγίδης: "Σημασία να κερδίζει η ομάδα"

Ο Σαλπιγγίδης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και δήλωσε:" Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει, αλλά το να κερδίζει η ομάδα και να κάνει επιτυχίες". Ο 29χρονος επιθετικός βρέθηκε στην μπουτίκ του Δικέφαλου του Βορρά για να παραλάβει το βραβείο του, το οποίο του παρέδωσε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Νίκος Κολομπούρδας.  Εφόσον επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα και τις καλύτερες εμφανίσεις, αυτό ήταν το ιδανικό για εμάς. Για μένα είναι κάτι σημαντικό, γιατί μέσα από τη δική μου καλή παρουσία βοηθάω την ομάδα. Αυτός είναι ο σκοπός μου, όπως και όλων των ποδοσφαιριστών. Στόχος μας είναι να παίρνει νίκες η ομάδα.
Δεν έχω να πω κάτι για τις χαμένες ευκαιρίες, όλο ο κόσμος χάνει, χάνω κι εγώ. Έχω πει πολλές φορές, ότι αυτοσκοπός δεν είναι να πετυχαίνω γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Περισσότερο απ' όλους ήθελα εγώ να πετύχω αυτά τα γκολ, δεν τα κατάφερα, σημασία έχει ότι περάσαμε, έστω και δύσκολα, με το γκολ του Γιώργου (Φωτάκη) και αυτό είναι το σημαντικό", είπε αρχικά.

Για τον αγώνα Κυπέλλου στην Φλώρινα, τόνισε:

"Οι συνθήκες στη Φλώρινα ήταν πολύ δύσκολες, υπήρχε πολλή λάσπη, o αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο ιδανικός, ήταν πολύ δύσκολο για τους αθλητές. Συνήθως, ο κακός αγωνιστικός χώρος ευνοεί την ομάδα που παίζει στη χαμηλότερη κατηγορία, αλλά εμείς δίκαια πήραμε την πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: