Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

"Για αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ"

"Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ή να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Παγκρήτιο".Ο προπονητής του Εργοτέλη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ενόψει της αναμέτρησης με τον "Δικέφαλο του Βορρά".
"Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα που δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε να το αναζητήσουμε στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ή να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ικανότητα που έχουμε ως ομάδα είναι δεδομένη και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανίσουμε καλό πρόσωπο, θα δείξουμε τα καλά μας στοιχεία και στο τέλος θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".
                                
Για το  πρόσωπο της ομάδας στα παιχνίδια με την Καβάλα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε:"Στην Καβάλα δεν δείξαμε το πρόσωπο που είχαμε δείξει στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι από ψυχολογικής πλευράς για αυτόν τον αγώνα.

Με την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορείς να αλλάξεις επίπεδο και εμείς στον Εργοτέλη θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα το διαπιστώσει σύντομα.

Στα Γιάννινα κάναμε μια επιλογή παικτών για να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, ενώ στην επανάληψη δείξαμε καλύτερη εικόνα ως ομάδα".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δήλωσε:"Στο ερχόμενο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Λεάλ, ο οποίος αποβλήθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμπάκης έχει ένα διάστρεμμα, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής".

Τέλος για το δύσκολο πρόγραμμα ο Νίκος Καραγεωργίου, απάντησε:"Μένουν 23 δύσκολα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Με όποιον αντίπαλο και αν παίξουμε το βλέπουμε το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας".

Τα εισιτήρια

Στο μεταξύ ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ στην οποία ανέφερε:"Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (31/10/10, ώρα 17:15) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 25 ευρώ και διατίθενται από τα παρακάτω σημεία πώλησης:
Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1 – Τηλ. 2810222246).
Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλ. 2810 313959).
Η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι ελεύθερη εκτός από τη θύρα 1.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ υπενθυμίζει ότι για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες που απομένουν για την περίοδο 2010-2011 η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, σε όλες τις θύρες εκτός από τη θύρα 1, αναπροσαρμόζεται στα 120 ευρώ από τα 170 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: