Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Δεν αλλάζει πλάνο ο Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην κορυφή ό,τι και αν γίνει και μετά το ντέρμπι του Σαββάτου, ωστόσο αυτό που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του, είναι τουλάχιστον να μην έχει μειωθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο από νωρίς, καθώς σε περίπτωση νίκης, θα έχει εκτοξεύσει τη διαφορά στους επτά βαθμούς από τους "πράσινους" και θα βρίσκεται μακριά από την ΑΕΚ πέντε ή και περισσότερους βαθμούς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και στην προηγούμενη θητεία στον Ολυμπιακό, είχε πάει στο ντέρμπι με διαφορά ασφαλείας και φρόντισε να μην ηττηθεί, διατηρώντας το προβάδισμα. Αυτό θα κάνει και πάλι αφού γνωρίζει πως για τον Παναθηναϊκό αυτό το παιχνίδι είναι δίχως αύριο και εκείνος θα πρέπει να ανοιχτεί για να πετύχει το γκολ. Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ανοικτούς διαδρόμους προς την εστία του Τζόρβα, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πάρντο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελούν οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο. Ντουντού, Ιμπαγάσα θα είναι στη μεσαία γραμμή με τον Ουρτάδο να διεκδικεί θέση, ενώ μπροστά τους θα τοποθετηθεί ο Φουστέρ. Ρκέρα στα αριστερά και Φετφατζίδης ή Ρόμενταλ στα δεξιά, θα είναι τα δύο άκρα και την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: