Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πάνε στο Ντουμπάι οι «διάβολοι» όταν γεράσουν

Δημοσιεύματα στον Αγγλικό Τύπο εμφανίζουν πολύ πιθανό το σενάριο οι «θρύλοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Γκάρι Νέβιλ να κλείσουν την καριέρα τους στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με τη «Sun», οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη στα χέρια τους «μυθικές» προτάσεις και πιθανότερος προορισμός είναι η Αλ Αχλί, στην οποία τεχνικός είναι ο Ντέιβιντ Ο΄Λίρι.

Το ποσό που ακούγεται πως είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι Άραβες στον 36χρονο Γκιγκς αγγίζει τις 200.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ αντίστοιχες θα είναι οι αποδοχές και των συμπαικτών του.

Η αγγλική εφημερίδα φιλοξενεί και μια δήλωση, ατόμου μέσα από την ομάδα, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται, που φέρεται να έχει πει: «Ο Ράιαν κατά καιρούς έχει απορρίψει προτάσεις, αλλά τώρα έχει μπροστά του μια πολύ δελεαστική προοπτική να κλείσει την καριέρα του, υπογράφοντας και ένα συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές. Το ίδιο ισχύει και για τους Σκόουλς και Νέβιλ. Ο Γκιγκς είναι ένας θρύλος για τη Γιουνάιτεντ, όμως τόσο αυτός όσο και οι άλλοι δύο δεν θα μπορούν να παίζουν για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: