Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Δώνης: «Δύσκολα χάνουμε»

Την νίκη επί του Άρη θέλει ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» που γίνεται στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σαμπού, Σαρμιέντο, Βινιάλ και Αναστασάκο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

«Θα πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και επιδίωξή μας είναι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και για να δείξουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Άρης. Αυτό που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ναι μεν μπορεί να μην έχει εκφραστεί με τα νικηφόρα παιχνίδια που θα θέλαμε όμως από την άλλη είμαστε μια ομάδα που δύσκολα χάνει και είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας ότι πήραμε μια άνετη πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας στα Γιαννιτσά. Άλλωστε περιμένουμε από τους παίκτες μας ότι θα αρχίσουμε να βγάζουμε σιγά σιγά μέσα στο γήπεδο το 100% της ποιότητας που διαθέτουν», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Σκόνδρας, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Καμαρά, Νεμπεγλέρας Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος, Καραγκούνης, Τάτος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Καραλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: