Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Κούπερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μελετάει ενδελεχώς τη γερμανική ομάδα, την οποία έχει παρακολουθήσει σε δύο παιχνίδια ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Επίσης, ο 55χρονος τεχνικός έχει πάρει στα χέρια του τα dvd από όλα τα τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν και έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουν οι Θεσσαλονικείς είναι η μεσαία γραμμή και επίθεση των «ασπιρίνων», αφού διαθέτει γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες. Με δεδομένο ότι το μεγάλο πρόβλημα του Αρη εντοπίζεται στα χαφ εξαιτίας της απουσίας των Πρίττα, Ναφτί (φάνηκε πολύ στο ματς με την ΑΕΚ), ο Αργεντινός έχει ρίξει όλο το βάρος στον τρόπο που θα αμυνθεί η ομάδα του αποτελεσματικά για να μη δώσει χώρους στη Λεβερκούζεν.

Όπως γράφει η «SportDay», ο Κούπερ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει όπως και με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Κώστα Μενδρινό αριστερό χαφ αντί του Κάλβο, προκειμένου ο 25χρονος μέσος να γίνεται τρίτο αμυντικό χαφ δίπλα στους Φατί και Τόχα. Η δεύτερη αλλαγή που σκέφτεται είναι να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Χρίστο Βαγγέλη αντί του Νέτο, συνταγή που επίσης δοκιμάστηκε και πέτυχε με την ισπανική ομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Ανοικτή για τα ΜΜΕ θα είναι η σημερινή τελευταία προπόνηση του Αρη, που θα διεξαχθεί στις 10:30 στο Ρύσιο. Ανοικτή θα είναι και η προπόνηση της Λεβερκούζεν στις 17:00 στο «Κλ. Βικελίδης». Η αποστολή της γερμανικής ομάδας αναμένεται σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 12:45 και στις 13:30 θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του Χάινκες και ενός ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο «Hyatt». Από την πλευρά τους, ο Κούπερ και ο Κάρλος Ρουίζ θα μιλήσουν στις 15:30 στην Αίθουσα Τύπου του «Κλ. Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: