Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Στόχος της Ρεάλ ο Παραγουανός «Μέσι»

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε σύμφωνα με διάσημο Ιταλό ατζέντη. Ο 17χρονος μέσος ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο Παραγουανός «Μέσι», θα είναι σε θέση να πάρει μεταγραφή στη «βασίλισσα» όταν κλείσει τα 18 του χρόνια το 2011.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και παρά τα μόλις του 23 χρόνια, αποδίδεται σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές ο χαρακτηρισμός «νέος Μέσι». Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιάννη Φετφατζίδη τον οποίο αποκαλούν τα Μέσα της χώρας, «Έλληνα Μέσι». Τον δικό της Μέσι έχει όμως και η Παραγουάη.

Ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε ήδη συγκρίνεται με τον μεσοεπιθετικό των «μπλαουγκράνα» και φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο της «μισητής» για τους Καταλανούς, Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις λίγες εμφανίσεις με τη φανέλα της Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) ήταν αρκετές για να φύγει για την Κίλμες (Αργεντινή), τον Αύγουστο του 2010. Η ομάδα της Παραγουάης ωστόσο κατέφυγε στη FIFA, διότι ο ποδοσφαιριστής πήρε τη μεταγραφή ενώ δεν έχει κλείσει τα 18. Έτσι ο «Παραγουανός Μέσι» δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας από την Αργεντινή και απλά προπονείται με τον σύλλογο.

Ο μάνατζερ Ερνέστο Μπροντσέτι αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά τον Ιτούρμπε και ίσως κινηθεί για την απόκτησή του το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: