Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μουρίνιο: «Παίξαμε συγκλονιστικά»!

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από τη νίκη (2-0) της «βασίλισσας» επί της Μίλαν στο Μπερναμπέου.

«Όταν η ομάδα παίζει καλά, ο προπονητής είναι ήρεμος και δεν χρειάζεται να αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Μαρσέλο, ο Εζίλ και ο Ντι Μαρία αντιμετώπισαν παίκτες της αξίας του Πίρλο, του Γκατούζο και του Ροναλντίνιο. Είναι καταπληκτική η ψυχολογία που είχε η ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια, ο 46χρονος προπονητής ανέφερε: «Αν ήταν ένας αγώνας για την προημιτελική φάση ή τα ημιτελικά, τότε δεν θα ήμουν χαρούμενος, επειδή το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-0. Ωστόσο, είναι δύσκολο σε αυτή τη φάση να πετύχουμε τόσα γκολ. Έτσι, είμαι χαρούμενος. Είμαστε στην αρχή της δουλειάς, επειδή είμαι εδώ τέσσερις μήνες και έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως τα πράγματα πάνε καλά».

Ο «Special One» εξήγησε τη σημασία που είχε η εμφάνιση και η νίκη επί της Μίλαν, δεδομένης της προετοιμασίας που έκανε η ομάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Κερδίσαμε επειδή παίξαμε τόσο συγκλονιστικά και δεν κάναμε λάθη απέναντι στη Μίλαν. Μιλάμε για σπουδαία ομάδα, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή. Και δεν είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Είχαμε μια απίστευτη αντίδραση στη φυσική κατάσταση, αν σκεφτεί κανείς ότι το Σάββατο παίξαμε στις δέκα το βράδυ (στις 23:00 ώρα Ελλάδας). Πάντα παίζουμε τέτοια ώρα και έχουμε λίγο χρόνο για να κοιμηθούμε, αφού πάμε στις 4 το πρωί στα σπίτια μας. Παρόλα αυτά, τα πράγματα πάνε καλά».

Καταλήγοντας, ο Μουρίνιο τόνισε: «Θέλω να περάσουμε, να είμαστε πρώτοι και να πάρουμε όλους τους βαθμούς. Δεν θα δώσουμε κανένα βαθμό σε καμία ομάδα. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα δώσουμε πόντους σε κανέναν αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: