Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χάινκες: «Δυσάρεστος για κάθε αντίπαλο ο Άρης»

Ο προπονητής της Μπάγερν Λεβερκούζεν, Γιουπ Χάινκες μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την Γερμανική ομάδα. «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι το αλατοπίπερο στην πορεία μίας ομάδας σε μία σεζόν. Είναι μία εμπειρία που σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής μου αρέσει να ζω. Αύριο θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άρης είναι δυσάρεστος αντίπαλος για κάθε ομάδα και σίγουρα είναι δυνατός στην έδρα του. Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα. Εξαιρώ φυσικά το παιχνίδι της Κυριακής. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή όπως ο Έκτορ Κούπερ τον οποίο γνωρίζω από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ομάδα που ανεβάζει την απόδοση της στα ευρωπαικά παιχνίδια όπως έκανε και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Άρης παίζει πάντα με αποφασιστικότητα ενώ έχει και πολύ φανατικό κοινό»
Για το αν είναι έτοιμος ο Ρόλφες: «Θα διαπιστώσομε στην σημερινή προπόνηση όμως εκτιμώ ότι έχει έρθει η ώρα να παίξει για 90 λεπτά».
Για το αν διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα του μετά την εμφάνιση και την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Είδα χθες το παιχνίδι του Άρη και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άτυχο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Περιμένω να δω κάτι πολύ καλύτερο και έχω προετοιμαστεί για να δω έναν πολύ καλύτερο απο΄τον Άρη. Είναι και κάποια πρόσωπα όπως ο Πρίττας ή ο Ρουίς που δεν έπαιξαν την Κυριακή και ενδεχομένως παίξουν αύριο και αλλάξουν την εικόνα».
Για το αν θεωρεί πως τα δύο παιχνίδια με τον Άρη θα είναι «κλειδί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Leaguie τόνισε: «Δεν θεωρώ ατομικά τα δύο παιχνίδια ως πιο σημαντικά. Το σύνολο αγώνων θα κρίνει την πρόκριση. Εμείς, η Ατλέτικο και ο Άρης πάνω – κάτω έχουμε τις ίδιες πιθανότητες και κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ρόζενμποργκ».
Για το αν θα παίξει με έναν ή δύο επιθετικούς στο αυριανό σχήμα, επισήμανε: «Είναι κάτι που θα αποφασίσω μετά την τελευταία προπόνηση. Μπορεί να παίξουμε και με τρεις, οι δύο εκ των οποίων θα βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο».
Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης του Άρη που να υπολογίζει περισσότερο από κάποιους άλλους είπε: «¨Δεν υπάρχει παίκτης που να ξεχωρίζει. Ο Άρης είναι ομάδα με όλη την σηυασία της λέξης. Είναι χαρακτηριστικό των ομάδων του Κούπερ. Παίζει με ενθουσιασμό και αυτό το βίωσε πολύ καλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: