Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Θέση στη Μπάρτσα για Στόιτσκοφ

Κοντά στο να αναλάβει μία θέση στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα είναι ο Χρίστο Στόιτσκοφ, σύμφωνα με δηλώσεις του στο βουλγαρικό «bTV». Ο 44χρονος Βούλγαρος προπονητής αποκάλυψε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πόστο που θα αναλάβει.

«Πρώτα πρέπει να γίνουν οι διαπραγματεύσεις και μετά θα πω περισσότερα για το μέλλον μου. Είναι πιθανό να είμαι υποψήφιος τις επόμενες μέρες για μία θέση στο τεχνικό επιτελείο. Οι διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν. Αν κάτι πάει διαφορετικά από αυτό που αναμένω, θα κατευθυνθώ αλλού», δήλωσε ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έλαμψε στο Μουντιάλ του 1994 στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Ο Στόιτσκοφ έχει εμπειρία και ως τεχνικός αφού έχει προπονήσει την εθνική Βουλγαρίας, τη Θέλτα και τη νοτιοαφρικάνικη Μαμελόντι Σάνταουνς. Πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και στους «μπλαουγκράνα» για να αναλάβει κάποιο πόστο στο τεχνικό επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: