Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Mουρίνιο: «Τα λέμε όταν αποφασίσετε να τον πουλήσετε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι βέβαιο πως θα κάνει πρόταση για να πάρει τον Γουέιν Ρούνεϊ στη Ρεάλ Μαδρίτης εφόσον οι διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσουν να πουλήσουν τον 24χρονο επιθετικό. "Αν αποφασίσουν πως θέλουν να τον πουλήσουν τότε ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα», δήλωσε χαρακτηριστικά

Το μεγάλο βήμα έγινε την Τρίτη όταν ο Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ανοικτά πως ο Ρούνεϊ θέλει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Αυτό σε συνάρτηση με το «πάγωμα» των σχέσεων μεταξύ των δύο ανδρών σημαίνει πως ο 24χρονος στράικερ μετράει …μέρες πλέον στο Μάντσεστερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους λίγους συλλόγους που έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει αν και ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ακράδαντα πως ο διεθνής Άγγλος φορ θα αλλάξει γνώμη τελικά και θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ». Παρόλα αυτά σε περίπτωση που οι εξελίξεις τον ευνοήσουν ο «εκλεκτός» δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Ρούνεϊ.

Μιλώντας στο Sky Sport News μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε σχετικά: «Θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ. Προφανώς έχει τους λόγους του που θέλει να φύγει αλλά θεωρώ πως ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους οπαδούς της, στο Ολντ Τράφορντ. Αν τώρα αποφασίσουν πως θέλουν να τον πουλήσουν τότε ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα».

Ο Μουρίνιο μάλιστα είναι έτοιμος να δώσει… μάχη προκειμένου να τον ντύσει στα λευκά των «μερένχες»: «Όλοι θα ενδιαφερθούν. Αλλά εμένα μου αρέσει σαν παίκτης, συμπαθώ τον σερ Άλεξ και την Γιουνάιτεντ και πιστεύω πως το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να μείνει εκεί ισόβια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: