Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δαλουκας «Θέλω να γυρίσω»

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΊ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ». ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ.-
Μετά το εξωδικο που εστειλε στον Βαγγελη Μαρινακη ο Γιώργος Δαλούκας απηύθυνε επιστολή και στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα στον Σοφοκλή Πιλάβιο από τον οποίο ζητά να επανεξεταστεί το θέμα της αποχώρησής του από την διαιτησία.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Θεσσαλός διαιτητής ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να συζητηθεί το θέμα της επιστροφής του στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 21 Οκτωβρίου, και παράλληλα αξιώνει να πάρουν θέση τα μέλη του ΔΣ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επίσης, μέσω της επιστολής του ο Δαλούκας σημειώνει πως περιμένει και την επιστροφή του στους πίνακες των διεθνών διαιτητών, καθώς για το 2011 έχει αντικατασταθεί από τον Σιδηρόπουλο.

«Απαράδεκτος ο τρόπος»

Μάλιστα, από όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο Δαλούκας απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζει στην επιστολή του ως «απαράδεκτο τον τρόπο που τον αντιμετώπισε για το πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό» και σημειώνει πως «τον έθιξε επαγγελματικά και ανθρώπινα».

Επιστροφή μαζί με Κουκουλάκη

Ο Πιλάβιος αναμένεται να εμφανίσει την επιστολή στο ΔΣ της Πέμπτης, ενώ πολλές είναι πλέον οι πιθανότητες ο Γιώργος Δαλούκας να βρίσκεται και πάλι στα γήπεδα στο τέλος του έτους. Παράλληλα, τα Χριστούγεννα αναμένεται να λήξει και η σιωπηρή τιμωρία του Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος έχει… αποσυρθεί μετά τα λάθη του στο ματς ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: