Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Κοντρέρας: «Ζητάμε λίγη υπομονή»

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι στις δηλώσεις κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία, το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

«Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη Βιγιαρεάλ. Γνωρίζουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε μετά από τα τελευταία αποτέλεσμα και αισθανόμαστε κι εμείς πολύ άσχημα», τόνισε -αρχικά- ο Κοντρέρας και συνέχισε:

«Ζητάμε λίγη υπομονή από τους οπαδούς μας για την κατάσταση που βρισκόμαστε. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να την αντιπροσωπεύσουμε καλά στην Ισπανία.

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της ομάδας και εμείς οι παίκτες προσπαθούμε -από την πλευρά μας- να αντιστρέψουμε την κατάσταση», δήλωσε.

Ο Χιλιανός όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για τον λόγο που μπορεί να έχει επηρεάσει την ομάδα απάντησε: «Όλα μπορούν να επηρεάσουν μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχει λίγη ηρεμία από τους φιλάθλους. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε τρεις σερί ήττες, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε ημέρα. Φυσικά και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη για τα άσχημα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά με όλο το κουράγιο που έχουμε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: