Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Βανγκέλι: "Έτοιμοι για τη νίκη με ΑΕΚ"

Η απόδοση και η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πρέπει να είναι οδηγός για τους παίκτες του Άρη στον αγώνα με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κρίστι Βανγκέλι.Ο Αλβανός αμυντικός με δηλώσεις του στο " "ΑΡΗΣ FM 92,8", χαρακτήρισε το ματς πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία των "κίτρινων", ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι ώστε να προσθέσουν μία ακόμη μεγάλη νίκη στο ενεργητικό του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι: Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης: "Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ όλες αυτές τις ημέρες. Άπαντες θα είναι έτοιμοι για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης".

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ: "Ο προσεχής μας αντίπαλος ξεκίνησε με πολλά προβλήματα την αγωνιστική χρονιά και για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και ίσως να μην έχουν βρει ακόμη τη χημεία τους. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί έχει αυτήν την αγωνιστική απόδοση και δεν έχει βρει ακόμη την ταυτότητά της. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να δείξουμε ό,τι δείξαμε και στην Τούμπα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, ο οποίος πιστεύω ότι θα εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα".

Για τη συνέχεια του Αρη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη: "Η διακοπή του Πρωταθλήματος μας βοήθησε αρκετά, γιατί είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και συσσωρευμένη κούραση. Ας μην ξεχνάμε ότι κάναμε και ένα μακρινό ταξίδι στη Νορβηγία. Γενικότερα, πάντως, νομίζω ότι η περίοδος ξεκούρασης που προηγήθηκε, θα έχει όφελος και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Υπάρχουν συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια από εδώ και πέρα, αλλά δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιονδήποτε αγώνα. Ο κόουτς είναι αυτός που θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν".

Για τη συμμετοχή του Μιχάλη Σηφάκη στην Εθνική Ελλάδος:
"Με τον Μιχάλη είμαστε πολύ καλοί φίλοι και το ότι παίζει βασικός στην Εθνική, με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι πολύ καλό παιδί, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και τα δίνει όλα, γι’ αυτό εξάλλου είναι βασικό μέλος της Εθνικής. Θεωρώ ότι δικαιώνεται η δουλειά του και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσει. Του εύχομαι να είναι να είναι γερός και δυνατός".

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα της Εθνικής Αλβανίας από τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012: "Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Είχαμε απουσίες. Έγινε ένα πολύ κουραστικό παιχνίδι και χάσαμε με 2-0. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πολύ κρύο, βροχή και οτιδήποτε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο καιρός στην Ελλάδα μού θύμισε καλοκαίρι όταν επέστρεψα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: