Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διάκριση για Ρεχάγκελ!

Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος αλλά οι υπηρεσίες του από αυτό το πόστο στάθηκαν σαν λόγος για τη βράβευση με το “ Dr. Walter Bensemann” που θα του γίνει από την Γερμανική ομοσπονδία.

Ίσως πρόκειται για το σημαντικότερο βραβείο της γερμανικής ομοσπονδίας, το οποίο φέρει το όνομα του ιδρυτή (1920) του περιοδικού Kicker, Dr. Walter Bensemann.

Η παράδοση του βραβείου θα γίνει σε συνεργασία με το δήμο της Νυρεμβέργης, από τον Δήμαρχο της πόλης και τους υπεύθυνους της ακαδημίας ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

«Ήταν και θα είναι πάντα παιδία της Μπουντεσλίγκα, αλλά τα τελευταία χρόνια όχι μόνο με την επιτυχία του στο ελληνικό συγκρότημα απόλαυσε και διεθνείς διακρίσεις. Μπορεί να ήταν κι ο Ότο της Ελλάδας αλλά παραμένει και ο δικός μας, Konig Otto», αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Η βράβευση συνοδεύεται από ένα μπόνους 10.000 ευρώ. Πέρσι η απονομή είχε γίνει στον Σέζαρ Λουίς Μενότι. Παλιότερα είχαν τιμηθεί οι: Φραντς Μπέκεμπαουερ, Αλφρέντο ντι Στέφανο και Φέρενς Πούσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: