Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στην Λίβερπουλ! Ξαφνικό «stop» στην πώληση

Απρόσμενες εξελίξεις σημειώθηκαν πολύ αργά το βράδυ της Τετάρτης σχετικά με την πώληση της Λίβερπουλ, η οποία φαίνεται, έστω προσωρινά, να κολλάει.Αν και για σήμερα το βράδυ υπήρχε προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο με την παρουσία όλων των μελών της διοίκησης, αλλά και του επίδοξου αγοραστή Τζον Χένρι, με σκοπό να ανακοινωθεί η πώληση του συλλόγου, προέκυψε, την τελευταία πραγματικά, στιγμή ένα απρόσμενο εμπόδιο.
Ενώ λοιπόν, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και ήταν έτοιμοι για τις ανακοινώσεις, ειδοποιήθηκαν πως οι πρώην ιδιοκτήτες των «κόκκινων», οι Χικς και Τζιλέτ, κατέφυγαν σε δικαστήριο του Τέξας με σκοπό να σταματήσουν τις διαδικασίες, κατηγορώντας όλες τις υπόλοιπες πλευρές για δολοπλοκία εναντίον τους. Σημειώνουν πως υπήρξε ένα… περίεργο παιχνίδι εις βάρος τους, ώστε η ομάδα να περάσει στα χέρια του Χένρι, παρόλο που υπήρχαν καλύτερες προσφορές.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η απόφαση του δικαστή Τζιμ Τζόρνταν ήταν να απαγορεύσει την πώληση του συλλόγου μέχρι την 25η Οκτωβρίου, όταν και θα γίνει η ακροαματική διαδικασία για την εκδίκαση! Η διοίκηση της Λίβερπουλ ενημέρωσε πως θα κινηθεί και αυτή νομικά κατά της συγκεκριμένης απόφασης, ωστόσο είναι πλέον γεγονός πως θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην… σίγουρη πώληση, η οποία είχε συμφωνηθεί λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: