Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Για αδικία μιλάει ο «Τεό»

Όσοι περίμεναν την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απόφαση της πειθαρχική επιτροπή μέσο ανακοίνωσης έπεσαν έξω. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Ωστόσο ο Ζαγοράκης θεωρεί την απόφαση άδικη και πέρα από κάθε λογική 

Μπορεί να μην υπάρχει, για την ώρα, επίσημη αντίδραση για την απόφαση της πειθαρχική επιτροπής ωστόσο η θέση του Θόδωρου Ζαγοράκη και των συνεργατών του είναι ότι ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής το να τιμωρείται μια ομάδα για επεισόδια οπαδών της σε βάρος της ίδιας της ομάδας τους.
Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θεωρεί ότι είναι άδικο να εξισώνονται τα γεγονότα της Τούμπας τα οποία έγιναν εκτός Τούμπας και μετά από 40 λεπτά, μετά την λήξη του αγώνα με τον Άρη, με τα γεγονότα του αγώνα Καβάλας-Παναθηναϊκού.
Σήμερα(14/10) το μεσημέρι ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης βρέθηκε και στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να υπερασπιστεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη, για την γραπτή δήλωσή του μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης. Ο δικηγόρος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε μία αξιολογική κρίση μόνο για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα και όχι συνολικά για την ελληνική διαιτησία.
Παράλληλα, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα στο οποίο θα εξηγεί αναλυτικά τις θέσεις του Θόδωρου Ζαγοράκη. Η απόφαση αναμένεται μετά από περίπου 15 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: