Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τίμησαν τη μνήμη του Μπαχράμη

Τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη τίμησε σήμερα η Ενωση Επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής, με φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε στο Ελληνικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και μία Μικτή ομάδα των δύο κατηγοριών. Η αναμέτρηση έληξε 1-1, με την ομάδα του Περιστερίου να προηγείται στο 55' με τον Περόνε και τη Μικτή ομάδα να ισοφαρίζει στο 75' με τον Βιδάλη.

Πριν την έναρξη του φιλικού, η Ένωση τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, για την ευαισθησία που επέδειξε ο σύλλογος, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε. Από τη μεριά του συλλόγου του Περιστερίου, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, παρέδωσε στην οικογένεια του Μπαχράμη μία φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Καραλής, Νάστος, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι. Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Σάντκβιστ, Φαβάλι, Περόνε, Μελισσάς, Καμαρά, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο.

ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ: Κοτταράς, Παπαζούδης, Τζορμπατζάκης, Πέτρου, Κολοτούρος, Καραδήμος, Κορακάκης, Στεφανίδης, Λανγκλέ, Παυλής, Κάμπας. Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Αθανασόπουλος, Σίμος, Μελαμπιανάκης, Νικολόπουλος, Ζάρκος, Στρατάκης, Βιδάλης, Παγώνης, Μπενίσκος, Λαζανάς, Τσουκαλάς, Γανωτής, Κουτρουμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: