Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Επιμένει για την παρουσία φιλάθλων ο Ολυμπιακός, κάλυψη στον Ριέρα

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός στο θέμα των εισιτηρίων. Οπως φαίνεται από τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι "ερυθρόλευκοι" θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να πάρουν εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την Σκόντα Ξάνθη, το Σάββατο. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έστειλε την Τετάρτη επιστολή στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, Λευτέρη Οικονόμου, στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της αστυνομίας να μεριμνήσει ώστε οπαδοί του Ολυμπιακού  από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης να δουν το ματς.

Γίνεται λόγος στην επιστολή ότι ανάλογη απόφαση είχε πάρει η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Κάλυψη σε Ριέρα
Αντίδραση υπήρξε από τον Ολυμπιακό στους... ψιθύρους για νυχτοπερπατήματα του Ριέρα στο Λουτράκι. Στην πειραϊκή ομάδα μιλούσαν για βόλτα του παίκτη μαζί με την γυναίκα του στο Λουτράκι, αλλά διέψευδαν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ανεπίσημα στην πειραϊκή ομάδα έλεγαν γι' αυτές τις φήμες, ότι είναι δάκτυλος από… πράσινα παπαγαλάκια.

Παίζει ο Αβραάμ
Ακόμα και αν χρειαστεί να βάλει προστατευτική μάσκα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δε θα απουσιάσει από το ματς με την Σκόντα Ξάνθη, το Σάββατο. Ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με το Ισραήλ και την Τετάρτη το πρωί πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί μια μικρή ρωγμή στην μύτη, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο ανησυχητικός για να υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αλλαγή φυσιοθεραπευτή

Ο Παναγιώτης Σοφιανός είναι ο νέος φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού στη θέση του Θόδωρου Μπαλίδη, στην συνεργασία του οποίου μπήκε μια τελεία γιατί προέκυψε διαφορά στο οικονομικό, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: