Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Μέσι ξεκινά καριέρα (και) στις πασαρέλες

Συμφωνία με τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana υπέγραψε ο αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα .
Επειτα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2009 Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις πασαρέλες!

Ο 23χρονος αργεντινός σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα, εκτός από τη δική του εταιρεία ένδυσης και ανδρικών αξεσουάρ που έχει στα σκαριά, ελπίζοντας στη βοήθεια ποδοσφαιριστών παγκοσμίου φήμης όπως οι Αγγλοι Φρανκ Λάμπαρντ , Γουέιν Ρούνεϊ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ιταλός Αλεσάντρο Νέστα και άλλων, υπέγραψε συμφωνία με τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει επιλέξει και στο παρελθόν ποδοσφαιριστές για να τη διαφημίσουν, ενώ «ντύνει» και συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Μίλαν, καθώς και εθνικές ομάδες, όπως αυτές της Ιταλίας και της Αργεντινής.

Σύμφωνα με ιθύνοντες της εταιρείας Dolce & Gabbana, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και γι΄ αυτό τον επέλεξαν να διαφημίσει τη νεανική κολεξιόν της.

Ο ίδιος ο αργεντινός σταρ διαδέχεται τον Μπέκαμ ως κεντρικό πρόσωπο της ιταλικής εταιρείας, καθώς ο άγγλος άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι πήρε... μεταγραφή στη μεγάλη αντίπαλο της μόδας «ομάδα» του Giorgio Αrmani.

Εκεί όπου κάνουν... πρωταθλητισμό ο Βραζιλιάνος Κακά και ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τα εσώρουχα Κalvin Κlein συνεχίζει να διαφημίζει ο Σουηδός Φρέντι Λιούνγκμπεργκ .

Αναφερόμενος στο νέο διαφημιστικό συμβόλαιο που υπέγραψε, ο Μέσι σημείωσε ότι «πάντα προτιμούσα το κομψό στυλ και πάντα μου άρεσε η υπέροχη εικόνα που είχε στα σχέδιά της η εταιρεία Dolce & Gabbana». «Συμπαίκτες» του στις πασαρέλες θα είναι οι ιταλοί διεθνείς Φάμπιο Καναβάρο , Αντρέα Πίρλο, Τζενάρο Γκατούζο και Τζιανλούκα Τζαμπρότα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: