Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Δεν δίνει εισιτήρια στα Λάρισα ο Βόλος

Την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να μη διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της Λάρισας, ενόψει της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημοσιοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εν λόγω αγώνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, αιτία για την απόφαση αυτή στάθηκε η «... εμμονή της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μη ανταπόδοση εισιτηρίων στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου γύρου».

Οπως τονίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού που συνήθως διατίθεται για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, θα φιλοξενηθούν στον αγώνα της 23ης Οκτωβρίου δωρεάν οι μαθητές από όλα τα σχολεία του Βόλου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Με άλλη ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Βολιώτες γνωστοποιούν ότι επιστρέφουν «ως απαράδεκτο» το σχέδιο σύμβασης που τους εστάλη από την ΟΠΑΠ ΑΕ, την οποία κατηγορούν ότι θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ καλούν τους προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Ενωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, Βαγγέλη Μαρινάκη και Σπύρο Καλογιάννη, αντίστοιχα, «... να πάρουν θέση και να προστατέψουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από ενέργειες που το οδηγούν σε ομηρία από τους κάθε είδους διορισμένους και περαστικούς υψηλόμισθους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: