Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τα υποψήφια ονόματα του νέου γηπέδου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα έξι επικρατέστερα ονόματα για το νέο της γήπεδο, το οποίο θα είναι έτοιμο σε έναν μήνα. Το περασμένο καλοκαίρι οι φίλοι της ομάδας υπέβαλαν εκατοντάδες προτάσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν με βάση τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που εξ' αρχής τέθηκαν: Ονόματα σύντομα και εύηχα, τα οποία ευνοούν την καθιέρωση και χρήση τους, καλύπτοντας, ταυτόχρονα, τη διαχρονικότητα ενός τέτοιου έργου.

Ετσι, επιλέχθηκαν και θα τεθούν προς ψήφιση οι εξής ονομασίες:

AEL FC ARENA

AEL 1964 ARENA

LARISSA FC ARENA

CRIMSON PARK

QUEEN AEL PARK

AEL PALACE

Από την Πέμπτη 14/10, λοιπόν, οι φίλαθλοι μπορούν να καταθέτουν την προτίμησή τους για το όνομα του νέου γηπέδου, βάζοντας την επικεφαλίδα σε μια νέα σελίδα, σε μια νέα πραγματικότητα στην οποία οι ίδιοι είναι συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.ael1964.gr) προκειμένου να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η μοναδικότητα της ψήφου κάθε φιλάθλου (η επικύρωση θα γίνεται μέσω λογαριασμού e-mail).

Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει την ονομασία η οποία τελικά θα επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας, θα κερδίσει τα εξής έπαθλα: α) 3.000  σε μετρητά και β) ένα 3ετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το όνομα του νέου γηπέδου έχει προταθεί από πολλούς φιλάθλους, θα γίνει κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: