Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τα διλήμματα του Νιόπλια ενόψει ΠΑΟΚ. Ποιοι έχουν προβάδισμα

Γνωρίζοντας οριστικά πια ότι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νίνη, Λέτο και Γκοβού (δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη) οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Νιόπλιας για την αρχική ενδεκάδα είναι περιορισμένες.Ουσιαστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει στους εννέα από τους έντεκα του βασικού σχήματος και προσπαθεί να αποφασίσει για τους άλλους δύο.
Απ' όσα έχει δείξει μέχρι τώρα, ο Τζόρβας θα είναι στο τέρμα, οι Βύντρα - Σπυρόπουλος στις πτέρυγες της άμυνας και ο Μπουμσόνγκ ο ένας εκ των δύο στόπερ. Για την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας προβάδισμα έχει ο Σαριέγκι, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια έκπληξη (μετατόπιση του Βύντρα και Μαρίνος δεξιά).
Στη μεσαία γραμμή η παρουσία των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη και Λουίς Γκαρσία είναι μάλλον αδιαπραγμάτευτη, όπως και του Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή της επίθεσης. Τώρα αν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, παρά το μεγάλο διάστημα αποχής, κριθεί έτοιμος να βοηθήσει σ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι θα είναι ο τελευταίος που θα κερδίσει το χρίσμα να παίξει αριστερά. Ειδάλλως δεν αποκλείεται να δούμε τον Σιμάο στην τριάδα των αμυντικών μέσων, με τον Κατσουράνη λίγο πιο προωθημένο και τον Καραγκούνη να μετατίθεται στα πλάγια.
* Στην προπόνηση της Πέμπτης έλαβαν μέρος και οι Καπίνος, Ραντοβάνοβιτς και Μαχλελής από την Golden Team.

Δεν υπάρχουν σχόλια: