Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ενδεκάδα και σύστημα... Μπάγεβιτς εναντίον του Αρη

Με ενδεκάδα και σύστημα που παραπέμπουν στην εποχή Μπάγεβιτς προτίθεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Μανόλο Χιμένεθ.Πρόβα Χαριλάου έκανε στη χθεσινη (14-10) προπόνηση της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε στο οικογενειακό διπλό την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αγώνα κόντρα στον Άρη και η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια "ενδεκάδα Μπάγεβιτς".

Ο Χιμένεθ τοποθέτησε κάτω από τα γκολπόστ τον Αραμπατζή. Στην τετράδα της άμυνας έπαιξαν οι Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (από τ' αριστερά προς τα δεξιά). Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Γκέντσογλου και Μάκος ενώ στην τριάδα πίσω από τον προωθημένο Τζιμπούρ έπαιξαν οι Μπερνς, Λεονάρντο και Σκόκο (από τα δεξιά προς τ' αριστερά).

Ο Χιμένεθ στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Ένωσης, απ' ότι φαίνεται δε θα αλλάξει το 4-2-3-1 με το οποίο αγωνιζόταν η ΑΕΚ επί των ημερών του Μπάγεβιτς, σε 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

Το σχήμα το οποίο δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυτό που θα ξεκινήσει στον αγώνα κόντρα στον Άρη με μοναδικές εκκρεμότητες τις θέσεις των χαφ καθώς Καφές και Ντιόπ διεκδικούν επί ίσοις όροις φανέλα βασικού με τους Γκέντσογλου και Μάκο.

Ατομικό για Λυμπερόπουλο και Πατσατζόγλου
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Πέμπτη οι Λυμπερόπουλος και Πατσατζόγλου κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή τους στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη θεωρείται απίθανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: