Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πιο επιθετικά, δεν γίνεται!

Όλοι (οι επιθετικοί) μέσα! Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (16/10, 18:30). Το σύνθημα που ακούγεται στη Θεσσαλονίκη είναι «μόνο νίκη» και γι’ αυτό οι Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Δεν έχει χρόνο να σκεφτεί την τιμωρία!

Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας αποφάσισε να μείνουν κλειστές οι θύρες της Τούμπας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, με αφορμή τα όσα έγιναν μετά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (με τον Άρη). Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε και με το χρηματικό πρόστιμο των 49.000 ευρώ, ποινή δηλαδή, ανάλογη με αυτήν που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό.
Βέβαια, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή και να καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής, αλλά οι πιθανότητες να πετύχει τον σκοπό του αντιστοιχούν με αυτές που είχε ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή, δεν είναι σίγουρα με το μέρος του!

Πέρα από το «δριμύ κατηγορώ» στην Αστυνομία, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, πόσω μάλλον όταν αύριο (Σάββατο) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ. Η κατάσταση του αντιπάλου (με τις απουσίες των Γκοβού, Λέτο, Νίνη) σε συνάρτηση με τις άδειες κερκίδες, είναι συγκυρίες ιδανικές για να ξεκινήσει ο «δικέφαλος του Βορρά» την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα.

Πώς θα γίνει αυτή; Με φουλ επιθετικό σχήμα, όπως πιστεύει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα στοχεύοντας στη νίκη, αν λάβουμε υπόψιν τη γραμμή κρούσης που ετοιμάζει. Όλα τα επιθετικά του όπλα θα βρίσκονται από την αρχή στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Μουσλίμοβιτς δηλαδή, στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βλάνταν Ίβιτς από πίσω του και στα άκρα τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη. Γκαρσία και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται (πιθανότατα) από τους Μαλεζά, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Σακελλαρίου ή Μπουσαϊντί (που έχει μόλις μία προπόνηση στα πόδια του), σε σύστημα 4-2-3-1.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής θα είναι οι Λίνο και Σαβίνι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όπως και ο Μπρούνο Τσιρίλο που θα εκτίσει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Στον πάγκο θα καθίσει ο Ελ Ζαρ, παρότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση στα «φτερά» της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: