Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς εκπλήξεις στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Με τις αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική. Ο τιμωρημένος Τσιρίλο (εκτίει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του) και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Η 18αδα είναι η ακόλουθη: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα στοχεύοντας στη νίκη, αν λάβουμε υπόψη τη γραμμή κρούσης που ετοιμάζει. Όλα τα επιθετικά του όπλα θα βρίσκονται από την αρχή στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Μουσλίμοβιτς δηλαδή, στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βλάνταν Ίβιτς από πίσω του και στα άκρα τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη. Γκαρσία και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται (πιθανότατα) από τους Μαλεζά, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: