Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πηλαδάκης: «Πρεμιέρα στο νέο γήπεδο με ΠΑΟΚ!», «Κανένα θέμα Παπακώστα»

Την αισιοδοξία του ότι το νέο γήπεδο της Λάρισας θα είναι έτοιμο στις αρχές Δεκεμβρίου για να φιλοξενήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Κώστας Πηλαδάκης.Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε ακόμα και στην ψηφοφορία που διενεργείται για την ονομασία του νέου γηπέδου  ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Παπακώστα, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Sentra».


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κώστα Πηλαδάκη:

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο: «Η σημαντική ημερομηνία είναι 10 Νοεμβρίου. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση 2-3 εβδομάδων λόγω των καιρικών συνθηκών, το πρώτο ματς αναμένουμε να είναι αρχές Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ».
Για τον τρόπο επιλογής των ονομάτων: «Τα ονόματα αυτά προήλθαν από μια διαδικασία που ακολουθήσουμε σε σχολεία και με νέα παιδιά, ήταν τα πιο δημοφιλή ονόματα και θα παραδώσουμε στην ψηφοφορία».


Για το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Λάρισα όπως ο Γιώργος Μητσιμπόνα: «Σεβόμαστε και τιμούμε όλους τους αθλητές που πέρασαν από την ομάδα μας ακόμη περισσότερο αυτούς που έχουν φύγει από την ζωή. Δεν είναι απαραίτητο ο σεβασμός να ταυτίζεται με την ονομασία στο γήπεδο».
Για την ονομασία που προτιμάει ο ίδιος: «Δεν θα πω τι προτιμώ γιατί θα επηρεάσω».

Για τα δύο πρόσωπα της Λάρισας: «Ολες οι ομάδες χρειάζονται 6-8 αγωνιστικές για να δείξουν το πρόσωπό τους. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε αλλά η αγωνιστική εικόνα δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα. Παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, είχαμε είτε ισοπαλίες είτε ήττες».
Για το εάν τεθεί θέμα Παπακώστα αν δεν πάρει την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Οχι, δεν θα τεθεί θέμα, δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά και ο ίδιος και οι συνεργάτες του, την στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται αξιοπρεπώς αλλά δεν καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα».
Για την διαιτησία: «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι και παράγοντες, είναι το χτίσιμο της εμπιστοσύνης πάνω στα διαιτητικά λάθη. Εχω και εγώ πολλά ερωτηματικά για το αντικειμενικό της διαιτησίας, πολλά από τα προβλήματα του ποδοσφαίρου δυστυχώς οφείλονται στην κόντρα των δύο αιωνίων. Πρέπει να δουν αν θέλουν να περάσουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που έφτιαξαν το ποδόσφαιρο ή αν θέλουν να μείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα. Εύχομαι να καταλάβουν ότι αυτή η κόντρα δεν βοηθάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: