Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών έγινε την Πέμπτη το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, με τον Τυνήσιο Ανίς Μπουσαϊντί να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Βιεϊρίνια, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα ελπίδων της Πορτογαλίας, και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους τραυματίες Λίνο και Σαβίνι. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης απουσίασε δικαιολογημένα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Μετά την σημερινή προπόνηση, ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε τους αγωνιστικούς σχεδιασμούς για την δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα του το Σάββατο στην Αθήνα. Οι σκέψεις του Καβαλιώτη τεχνικού συγκλίνουν στο να ξεκινήσει μετά την αποθεραπεία του ο Μπουσαϊντί στην δεξιά πλευρά της άμυνας και με αμοιβαία μετάθεση του Σνάουτσνερ αριστερά, την επιστροφή του Κοντρέρας στο κέντρο άμυνας και την τοποθέτηση του Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης. Στο ενδεχόμενο αυτό ο Μουσλίμοβιτς ίσως μείνει στον πάγκο των αναπληρωματκών, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Απών από τον αγώνα του ΟΑΚΑ θα είναι και ο τιμωρημένος Τσιρίλο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί και πάλι αύριο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: