Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Με 18 εκατ. δικός σας»

Κι όμως συνέβη και αυτό! Όπως αποκαλύπτει σήμερα σε δημοσίευμά της η MARCA, άνθρωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης πρότεινε στην συμπολίτισσά της, Ρεάλ, τον Ντιέγκο Φορλάν -και μάλιστα- με τα μισά χρήματα από αυτά που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, η «βασίλισσα» μπορεί να αποκτήσει τον Ουρουγουανό με μόλις 18 εκατομμύρια, φυσικά ένα ποσό σχετικά μικρό εάν λάβουμε υπόψη την ποιότητα και τις τελευταίες σεζόν που έχει κάνει ο Φορλάν με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η MARCA, οι κακές σχέσεις που έχει ο Φορλάν με τον προπονητή της ομάδας, Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Φορλάν.

Ο άνθρωπος που μετέφερε την πρόθεση της διοίκησης της Ατλέτικο Μαδρίτης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθούν κι άλλο τα χρήματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για την μεταγραφή του Ντιέγκο Φορλάν.

Εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φορλάν φέρονται να ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες. Ανάμεσά τους οι Γιουβέντους και Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: