Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Θα κινηθούν την κατάλληλη στιγμή

Ο Μιραλάς όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει πως θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του δανεισμού του. Για να γίνει αυτό όμως ατό, θα πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να αγοράσουν τα δικαιώματα του Βέλγου άσου από τη Σεντ Ετιέν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κρατούν την τύχη του Μιραλάς στα χέρια τους, καθώς αν θέλουν και αύριο κιόλας μπορούν να καλύψουν τη ρήτρα (2,5 εκ ευρώ) και να διατηρήσουν τον Βέλγο για αρκετά χρόνια στο δυναμικό τους. Ωστόσο στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν προσεκτικά τις κινήσεις τους, θέλοντας να αποκτήσουν τα δικαιώματα του διεθνούς επιθετικού με τους καλύτερους όρους.

Είναι γνωστό πως η Σεντ Ετιέν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και εκεί πάνω θέλουν να πατήσουν οι "ερυθρόλευκοι". Οι Γάλλοι χρειάζονται χρήματα και ίσως αυτή η ανάγκη, τους κάνει να ρίξουν λίγο το ποσό με αντάλλαγμα την άμεση καταβολή των χρημάτων. Επίσης στον Ολυμπιακό θέλουν να διαπραγματευτούν και με την πλευρά του παίκτη, έτσι ώστε να μπει μία μεγαλύτερη ρήτρα στο συμβόλαιο του σε σχέση με αυτή που υπάρχει αυτή την στιγμή (4,2 εκ. ευρώ).

Στον Ολυμπιακό δεν αισθάνονται ακόμα πίεση για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχουν χρόνο για να προσεγγίσουν όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι της ομάδας αυτή την στιγμή χαράζουν την στρατηγική τους και θα κινηθούν την κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: