Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Υπό προϋποθέσεις… Κουμορτζί

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στις ομάδες έχουν ξεκινήσει οι πρώτες σκέψεις για παίκτες και θέσεις. Στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν καταλήξει -προς το παρόν- μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή από την ελληνική αγορά, τον Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιώνιου.

Οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη από «τρεξίματα», ειδικά στη μεσαία γραμμή και ο μέσος των «κυανέρυθρων» φαντάζει ιδανική περίπτωση. Ο Κουμορτζί χαίρει της εκτίμησης του Νίκου Νιόπλια και φαίνεται ότι θα είναι -ίσως- ο μοναδικός παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα για τον οποίο θα κινηθεί.

Ο Κουμορτζί είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «πράσινους» και το άν θα τους απασχολήσει και πάλι, θα φανεί τέλη Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφική σύσκεψη.

Πάντως, μεγάλο ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής θα παίξουν οι οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» ζητούσαν δύο εκατομμύρια ευρώ και άν επιμείνουν στα χρήματα αυτά, τότε, δύσκολα από το «τριφύλλι» θα προχωρήσουν.

Η διάθεσή τους είναι να προσφέρουν (σαφώς) λιγότερα χρήματα απ' όσα φέρεται να ζητάει ο Πανιώνιος, με την προσθήκη κάποιων παικτών ως ανταλλάγματα. Ήδη, έχει αναπτυχθεί φημολογία, η οποία θέλει τους Μελίσση και Δημούτσο να είναι έτοιμοι να μετακομίσουν στη Νέα Σμύρνη.

Από κεί και πέρα, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ένας επιθετικός, ο οποίος θα μπορεί να παίζει και μόνος στη γραμμή κρούσης, αλλά και μαζί με τον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: