Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ένα ισπανικό «διαμάντι» για τον Άρη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη φέρεται να βρίσκεται ο Σαμουέλ Τολεδάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Οι «κίτρινοι» φέρονται να παρακολουθούν μέσω ενός σκάουτερ τους από τον περασμένο Οκτώβριο τον νεαρό δεξιό εξτρέμ της Αντάρβε, ομάδας που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαδρίτης.

Ο Τολεδάνο λέγεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της χώρας, όπως η Μπαρτσελόνα και η Βιγιαρεάλ.

Καμία ανησυχία για Σηφάκη και Χαβίτο

Παρόντες στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ηρακλή θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Φρανσίσκο Χαβίτο. Οι δύο παίκτες του Άρη ακολούθησαν και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά τόσο ο διεθνής τερματοφύλακας, όσο και ο Ισπανός εξτρέμ θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο».

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ξεπερνά τη θλάση, ωστόσο θα προφυλαχθεί υπό το φόβο της υποτροπής και θα επιστρέψει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Κροάτης φορ μαζί με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες μετά την επέμβαση στη μέση, θα είναι οι δύο απουσίες της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε ο Μεντί Ναφτί να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς της 5ης Δεκεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο όριο των καρτών για τους Θεσσαλονικείς είναι οι Ντάρσι Νέτο και Ρικάρντο Φατί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: