Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έξι εβδομάδες εκτός ο Σνάουτσνερ

Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Όπως διαπιστώθηκε, ο Πολωνός μπακ του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη β' βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με ΑΕΚ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Λάρισα (εκτός) και Ηρακλή (εντός), συν αυτά με την Μπριζ στις 2 Δεκεμβρίου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 15 του ίδιου μήνα για το Europa League. Αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά, θα επιστρέψει για το παιχνίδι της αυλαίας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κέρκυρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό άσχημο νέο από τη σημερινή (10/11) πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 μέρες, ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν συμμετείχε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την Καβάλα. Ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ λόγω ίωσης αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: