Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Γρίφος» με Σνάουτσνερ στον ΠΑΟΚ – Πρόβλημα με Μαλεζά

Χωρίς τον Βλάνταν Ιβιτς εναντίον της ΑΕΚ ήταν το δεδομένο από ημερών για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Σέρβος με την θλάση α’ βαθμού ήθελε τουλάχιστον 15 μέρες από την μέρα που την «κληρονόμησε». Τώρα μετά το παιχνίδι της Καβάλας, προστίθεται στο απουσιολόγιο και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που στο τέλος του αγώνα αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο, με διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και το ερώτημα είναι αν θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον κίτρινο Δικέφαλο της Αθήνας.
Ο Πολωνός αμυντικός θα χρειαστεί ακόμα μια μέρα για να χαλαρώσει από το οίδημα και να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία ώστε να φανεί τι ακριβώς έχει και αν έχει προοπτικές να παίξει κατά της ΑΕΚ. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε η έτοιμη λύση ακούει στο όνομα του Λευτέρη Σακελλαρίου, ο οποίος έχει κερδίσει ήδη εμπειρίες, λόγω και της απουσίας λόγω τραυματισμού του Αλβες Λίνο και είναι έτοιμος ακόμα καλύτερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας του.
Οσο για τον Ιβιτς ξεκίνησε από χθες ελαφρύ χαλαρό τρέξιμο ώστε να επιταχύνει τους ρυθμούς και να καταφέρει να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από δυο εβδομάδες.
Στο μεταξύ από την σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ προέκυψε ένα μικρό όπως φαίνεται αρχικά τουλάχιστον πρόβλημα με τον Στέλιο Μαλεζά. Ο αμυντικός του δικεφάλου, μετά από μία κόντρα, εγκατέλειψε με πόνους την προπόνηση και ίσως μέχρι το βράδυ φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: