Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αδαμίδης: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη»!

Το φως της δημοσιότητας είδε η επιστολη του Σταύρου Αδαμίδη κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία και έγινε θέμα στο χθεσινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος!

Η επιστολή -η οποία δημοσιεύτηκε στο aek365.gr- του προέδρου της ΑΕΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«…είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο ένας Πρόεδρος της Super League να συμπεριφέρεται με όρους εξέδρας και να επιδίδεται ενδεδυμένος τον μανδύα του θεσμικού παράγοντα σε προσπάθειες εκφοβισμού διαιτητών για να ικανοποιήσει τα οπαδικά αισθήματα…»!

Διαβάστε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της επιστολής του Σταύρου Αδαμίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«…περιμέναμε δε ότι ο κ. Μαρινάκης, όπως όλοι οι προκάτοχοί του στα λίγα χρόνια ζωής του Συνεταιρισμού, θα αποδεικνυόταν στην πράξη ένας Πρόεδρος όλων των ομάδων της Super League, που θα ενεργούσε με βάση το συμφέρον του Συνεταιρισμού και θα εξέφραζε όλα τα μέλη του. Δυστυχώς, πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ότι η πραγματικότητα απείχε πάρα πολύ από τις προσδοκίες όλων μας. Ο κ. Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή επιδόθηκε σε μία προσπάθεια συστηματικής εκμετάλλευσης της θέσης του και του αυξημένου κύρους που αυτή του προσδίδει, προκειμένου, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του και μόνο, με αποκορύφωμα τις συστηματικές και επαναλαμβανόμενες απαράδεκτες παρεμβάσεις του στα ζητήματα της Διαιτησίας. Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές δεν δίστασε να μιλήσει για ''εγκλήματα κατά της Ελλάδας'' (!!!) εξαιτίας διαιτητικών λαθών που δεν τον ικανοποιούσαν και που δεν είχαν σχέση με την ομάδα του, επιδεικνύοντας, όμως, μία επιλεκτική ευαισθησία στο ζήτημα των ''εγκλημάτων'', αφού προφανώς τα όσα συνέβαιναν σε άλλους αγώνες, πλην αυτών που τον ενδιέφεραν, δεν τον προβλημάτιζαν ιδιαιτέρως…»!

«…είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο ένας Πρόεδρος της Super League να συμπεριφέρεται με όρους εξέδρας και να επιδίδεται ενδεδυμένος τον μανδύα του θεσμικού παράγοντα σε προσπάθειες εκφοβισμού διαιτητών για να ικανοποιήσει τα οπαδικά αισθήματα, είτε του ιδίου, είτε των φιλάθλων της ομάδας του. Και μάλιστα, αδιαφορώντας για την επίπτωση που αυτό μπορεί να έχει σε συνθήκες καλλιέργειας οπαδικής πόλωσης στους κάθε λογής ανεγκέφαλους που επιζητούν μόνο ηθική νομιμοποίηση για τις ανοησίες τους…
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: