Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Άρης-Σέντερ φορ και αριστερό εξτρέμ, ενόψει τού Γενάρη

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο σκοράρισμα προσπαθεί να λύσει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ έχει ήδη στο μυαλό του τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη.
Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν πηγαίνει σωστά η μπάλα στους σέντερ φορ, για αυτόν τον λόγο προσανατολίζεται να ζητήσει από τη διοίκηση έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει αυτόν τον ρόλο.

Να έχει, δηλαδή, οργανωτικές ικανότητες, αλλά να μπορεί να αντεπεξέλθει και στον ρόλο τού αριστερού εξτρέμ, μία θέση στην οποία επίσης ψάχνουν λύσεις οι 'κίτρινοι'. Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, για να πλαισιώσει τους υπόλοιπους.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι 'κίτρινοι' είχαν σημειώσει το όνομα του Καμίλ Γκροσίσκι (ένθετη φώτο), της Γιαγκελόνια, όταν οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί στα προκριματικά τού Γιουρόπα Λιγκ. Πηγές κοντά στην ομάδα ανέφεραν τότε ότι ο παίκτης θα απασχολήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: