Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Βαγγέλης Μαρινάκης-Σκάνδαλο το περσινό πρωτάθλημα.........Θοδωρής Ζαγοράκης -Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο Ολυμπιακος και Παναθηναικος».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας τόνισε πως το περσινό πρωτάθλημα που πήρε ο Παναθηναικος ήταν σκάνδαλο. Όλοι οι διάλογοι από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε έναν απολογισμό από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για το τι έχει λεχθεί για την διαιτησία: «Την πρώτη αγωνιστική δεν μίλησα εγώ, μίλησε ο κ. Μώραλης. Τη δεύτερη αγωνιστική έγινε αυτό που έγινε με τον Δαλούκα. Μετά βγάλαμε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Κουκουλάκη σε βάρος της ΑΕΚ».
Ο διάλογος του Δ.Σ., που αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay»:
Μπέος: «Η διαιτησία εσχάτως έχει βελτιωθεί, σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια που γίνονταν όργια».
Μαρινάκης: «Να τα λέμε όλα. Για μένα το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν το περυσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού».
Βεκρής (εκπρόσωπος ΠΑΟ): «Τι εννοείτε; Ότι ο Παναθηναικος πήρε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία;».
Μαρινάκης: «Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ, εγώ δεν μασάω τα λόγια μου».
Εν συνεχεία έγινε διάλογος και για ένα άλλο θέμα
Μαρινάκης: «Τον Βασάρα τον χτύπησαν με κλομπ. Ήταν ένα απίστευτο περιστατικό. Και βγήκε ένα πράσινο σάιτ και έγραψε ότι εγώ τσακώθηκα με τον Βασάρα αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι. Ποτέ δεν έγινε αυτό. Πήγαν να συνδέσουν εμένα με αυτή την ιστορία. Αν είναι δυνατόν».
Βεκρής: «Εμείς δεν έχουμε σχέση με το τι γράφουν τα σάιτ».
Ζαγοράκης: «Δεν ξέρω γιατί, ούτε μπορώ να πω γιατί έστειλε επιστολή ο Πατέρας»
Από τη μεριά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης που εξελέγη παμψηφεί στη θέση του εκπροσώπου της Λίγκας στην ΕΠΟ, είπε: «Εγώ από την αρχή εξέφρασα την πρόθεση να κατέβω. Μετά έστειλε ο κ. Πατέρας μια επιστολή, δεν ξέρω γιατί, ούτε μπορώ να πω γιατί την έστειλε. Εγώ μίλησα, πάντως, και με τον κ. Μαρινάκη».
Σε κάποια άλλη στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είπε: «Εδώ ορισμένα πράγματα τα βλέπετε λάθος. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο Ολυμπιακος και Παναθηναικος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: