Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Ηρακλή για το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (04/12, 17:15) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε στα προβλήματά του να προστίθεται και ο Πέτρος Κανακούδης που ταλαιπωρείται από ίωση.


Ο τεχνικός του Ηρακλή δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βικτοράς Γιάκομπ, στον Ντάιγκο Κομπαγιάσι ο οποίος δεν θα πρέπει να αναφέρεται στα αγωνιστικά δρώμενα μέχρι (λογικά) το τέλος της περιόδου και τον Τάσο Κατσαμπή, που απέχει, για να αποθεραπευτεί. Παράλληλα, εμπύρετη ίωση ταλαιπωρεί τον Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι του και θα προφυλαχθεί μέχρι να αναρρώσει, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσει την ίωση σε κάποιον συμπαίκτη του με τον αριστερό ακραίο αμυντικό να μένει εκτός μάχης για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Οι δεκαοχτώ της αποστολής:
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Ηρακλή έκανε γνωστούς τους 18 ποδοσφαιριστές του που θα αποτελούνε την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη που είναι οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ντάνι, Μάρα, Σζοτ, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Βέλλιος, Σολτάνι και Σίσιτς.

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Ουζουνίδης να παρατάξει το σύνολό του δεδομένων των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει; Με σχήμα 4-2-3-1 και τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Χοσέμι απόντος του Κατσαμπή θα είναι ο Κατσικάς με τον Λίμα να επανέρχεται στα αριστερά ενώ στα δεξιά θα είναι ο Αραμπατζής. Στο δίδυμο του άξονα της κεντρικής γραμμής θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι το δίδυμο των Ντάνι και Πίτου Γκαρσία με τον Μάρα λίγο πιο μπροστά ανάμεσά τους. Στα αριστερά του Ρουμάνου θα είναι ο Σίσιτς και στα δεξιά ο Σζοτ ενώ τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σολτάνι.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: