Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλημα με Μονίζ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάρισας ο Ρικάνρτο Μονίζ.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των "βυσσινί", όμως υπάρχει πρόβλημα με την αποδέσμευσή του από τη Σάλτσμπουργκ, κάτι που σημαίνει πως θα καθυστερήσει σημαντικά η άφιξή του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Μονίζ έχει συμβόλαιο με τη Ρεντ Μπουλ και θα πρέπει πρώτα να το λύσει, πριν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία με τη Λάρισα.
Αυτή η εξέλιξη έχει προβληματίσει τη διοίκηση της ΑΕΛ, η οποία δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ήδη, ο Κώστας Πηλαδάκης έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις τεχνικών και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Οι Μπρούνο Λαμπαντία, Γκόρντον Στράχαν, Μαρσέλ Κόλερ και Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς είναι ορισμένα ονόματα, τα οποία βρίσκονται στη λίστα των "βυσσινί" για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μποταφόγκο βρίσκεται ο Ρομέου. Όπως τονίζουν δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου, ο μέσος της Λάρισας είναι ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Οι Βραζιλιάνοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του παίκτη της Λάρισας.
Τέλος στα αγωνιστικά, ο Κώστας Κατσάρας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της Λάρισας. Οι "βυσσινί" αναμένεται να παραταχθούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ με τους Αμκπάρη, Νταμπίζα, Κολοβέτσιο, Βελάσκο, Βενετίδη, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Κανόμπιο, Σίμιτς, Μπλάζεκ και Κουζέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: