Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αρης Τιμές από την ΟΥΕΦΑ

Ομάδα της εβδομάδας ανακηρύχτηκε από την ΟΥΕΦΑ ο Αρης, χάρη στη νίκη που πέτυχε στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας γίνεται αναφορά στην επιτυχία του Αρη ενώ φιλοξενείται και σχετική δήλωση του κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος εκδήλωσε εξαρχής την αισιοδοξία με την οποία έβλεπε το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Το να χάσουμε αυτό το ματς δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας», είπε ο προπονητής των Κιτρίνων
Ο Χαβίτο από την πλευρά του επισήμανε: «Ξέραμε πολύ καλά ότι θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θεωρώ ότι αν και έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα, η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και είναι στα δικά μας πόδια να το πετύχουμε. Είμαι περήφανος και χαρούμενος γιατί ο κ. Κούπερ μας κάνει να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό. Τα έχουμε καταφέρει και με αντιπάλους που στα χαρτιά ήταν ανώτεροι από εμάς».
Ο ισπανός επιθετικός του Αρη μίλησε και για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του. «Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να μείνω και άλλα χρόνια στον Αρη. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου» είπε, ενώ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 5/12 στις 17.15) στο «Κλ. Βικελίδης» ανέφερε: «Επειτα από τέτοιες νίκες ο κόσμος περιμένει να καθαρίσουμε εύκολα σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος εκτός έδρας και θα κλειστεί στην άμυνα, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: