Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μπενίτεθ: «Κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος για την απόδοση της Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ο Ράφα Μπενίτεθ παρά την εκτός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με σκορ 3-1. Μετά και τη νέα απώλεια βαθμών οι «νερατζούρι» βρίσκονται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι περισσότερο.

«Το μόνο θετικό που κρατάμε ήταν η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο και ο τρόπος που η ομάδα έψαχνε το γκολ», είπε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η Λάτσιο έπαιξε πολύ καλά, ωστόσο στο τέλος η ευκαιρία του Ιβάν Κόρντομπα ενδεχομένως να είχε αλλάξει τα πράγματα. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία, αλλά οι αντίπαλοί μας προηγήθηκαν εκμεταλλευόμενοι μια στημένη φάση».

Επίσης, ο 50χρονος προπονητής στάθηκε και στις απουσίες που είχε η ομάδα του Μιλάνου: «Οι πρώτοι σκόρερ μας φέτος Ετό και Μιλίτο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, ενώ ο Μότα δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% και γι’ αυτό είχαμε πρόβλημα στις αντεπιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: