Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Κουζέν: «Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση». «Ο κόσμος 12ος παίκτης»

Από τα χέρια του παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ, Ηλία Σελιώνη, παρέλαβε ο Ντανιέλ Κουζέν το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 11ης αγωνιστικής.
Ένα γκολ που βοήθησε την ΑΕΛ να πάρει έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στην προσπάθειά της να ανακάμψει και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γκαμπονέζος άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ατομική του διάκριση, όμως, υποστήριξε πως θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος αν η ομάδα του δεν βρισκόταν στην ουρά της βαθμολογίας. «Είναι τιμή μου που το συγκεκριμένο γκολ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Όμως, η χαρά μου θα ήταν μεγαλύτερη αν η διάκριση αυτή συνδυαζόταν και από θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση στη Super League και πρέπει οπωσδήποτε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο Κουζέν.

Εν συνεχεία, ο 33χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως, έχουμε δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Παίζουμε για πρώτη φορά στο νέο μας γήπεδο και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, που ελπίζω να γίνει για εμάς ο 12ος παίκτης αυτή την Κυριακή. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και ένας τόσο καλός αγωνιστικός χώρος βοηθάει μια ομάδα με τη δική μας ποιότητα.

Εύχομαι να πανηγυρίσουμε, όπως και στο αντίστοιχο περσινό ματς στο Αλκαζάρ, όταν είχαμε κερδίσει 2-1. Θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου κι ελπίζω να βρεθώ κι άλλες φορές σ' αυτή εδώ τη θέση να κρατάω αυτό το τρόπαιο. Γιατί αυτό θα σημαίνει πως και εγώ και η ομάδα θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας".


Από την πλευρά του, ο Ηλίας Σελιώνης, δήλωσε κατά την απονομή: «Συγχαρητήρια. Ήταν ένα πραγματικά όμορφο όσο και δύσκολο γκολ. Ελπίζουμε να έρθουν και άλλα τέτοια γιατί η ομάδα τα έχει ανάγκη. Χρειαζόμαστε γκολ και βαθμούς, γιατί στην ΑΕΛ δεν αξίζει η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται».

Εν όψει του κυριακάτικου (05/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA τόνισε: «Όλη η Λάρισα θα βρίσκεται στο πλευρό σας. Είναι κρίσιμος ο αγώνας, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι σύντομα θα ανακάμψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: