Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με στόχο την έκπληξη στο ΟΑΚΑ ο Πανσερραϊκός

Η επιθυμία των παικτών του Πανσερραϊκού για μία ακόμα επιτυχία και ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένη. Ωστόσο κανένας στο στρατόπεδο των Σερραίων δεν παραβλέπει το γεγονός ότι η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τους "πράσινους" θα είναι μία από τις δυσκολότερές τους στο πρωτάθλημα.


Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/12) την προετοιμασία των παικτών, με τους τιμωρημένους Κάστρο και Παντελιάδη να μένουν εκτός αποστολής. Στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψουν και οι τραυματίες Ντιόγκο και Βρούτσινα, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από τα "λιοντάρια".

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Ράντμαν, Παπάζογλου, Άμο, Μαβενέ, Άλβαρεζ, Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Γεωργιάδη, Νόβοτα, Γαλανόπουλο, Βοσκόπουλο, Ανάκογλου, Ασλανίδη, Τάντιτς και Τριανταφύλλου.

Με οδηγό το παιχνίδι με τον Άρη θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο σερραϊκός σύλλογος σύμφωνα με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς:
"Έχουμε αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη ομάδα. Η νίκη επί του Άρη είναι τρανή απόδειξη της φιλοσοφίας που ακολουθεί η ομάδα μου. Και κατοχή μπάλας είχαμε και καλή κυκλοφορία και φάσεις δημιουργήσαμε και γκολ πετύχαμε και κλείσαμε τον αντίπαλο. Έτσι θα αγωνιστούμε και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και θα παίξουμε ανοιχτά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλοι μας γνωρίζουμε το επίπεδο του Παναθηναϊκού, τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, το νέο του προπονητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά πάνω απ’ όλα σεβόμαστε την ομάδα μας", ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα των "λιονταριών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: