Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τσιρίλο: «Επιστροφή στις νίκες»

Ανοιχτή πληγή παραμένει στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ αλλά στο ποδόσφαιρο στοίχημα για τις μεγάλες ομάδες είναι η επικέντρωση στον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον αγώνα με τη Λάρισα για τη 13η αγωνιστική της Super League, που θα σημάνει και την επιστροφή στις νίκες, σύμφωνα με τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο αμυντικός των ασπρόμαυρων με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Metrosport” περιέγραψε τις πρώτες ημέρες μετά το ευρωπαϊκό στραβοπάτημα και ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ πάει στον κάμπο για τη νίκη, χωρίς να επηρεάζεται από το ενδεχόμενο πανηγυρικό κλίμα για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου των Θεσσαλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  Ιταλός…

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Λάρισα: «Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το άτυχο αποτέλεσμα με την Μπριζ. Σε ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και για άλλα, στη μία φάση του αντιπάλου δεχτήκαμε την ισοφάριση και δεν κερδίσαμε. Όμως στη Λάρισα θα κατέβουμε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παίξουμε με καρδιά και πάθος, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ θα είναι ο πρώτος επίσημος στο νέο γήπεδο των Θεσσαλών: «Εμάς δε μας επηρεάζει καθόλου. Μπορεί οι γηπεδούχοι να κάνουν γιορτή, φιέστα και ό,τι άλλο θέλουν για να γιορτάσουν το νέο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο».

Για το γκολ της Μπριζ: «Ήταν μία στιγμή άτυχη για εμάς. Οι Βέλγοι κέρδισαν ένα φάουλ και το εκτέλεσαν αμέσως, εμείς δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε, είχαν έναν παίκτη στο δεύτερο δοκάρι και μας ισοφάρισε. Έπρεπε να μαρκάρουμε καλύτερα, δεν το κάναμε για μια στιγμή και το πληρώσαμε».

Για την αγωνιστική κάμψη του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι και στα τρία τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Μόνο με τον Ατρόμητο ισχύει αυτό. Όντως, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και χάσαμε. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή του Ίβιτς. Μετά, με παίκτη λιγότερο βρήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε και δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ.

Με την Μπριζ ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος δε μας έκανε ούτε μία φάση ως το 89', δεν είχε ούτε ένα σουτ στην εστία μας. Αλλά πληρώσαμε μία στιγμή. Συνεπώς, δε συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι υπάρχει μία αγωνιστική "κοιλιά" στην ομάδα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Πρώτιστα εμείς οι παίκτες, μετά οι φίλαθλοι και όλοι όσοι είναι τριγύρω από την ομάδα. Σε κάθε ματς μπαίνουμε και προσπαθούμε για τη νίκη, αλλά δε γίνεται να νικάς σε όλα τα παιχνίδια».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: