Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μπήκε ο Σαβίνι, τεστ για Μπουσαϊντί

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά από απουσία περίπου 40 ημερών από τα γήπεδα. Συζήτηση Χάβου με τους βασικούς του αγώνα με την Μπριζ. Ειδικές ασκήσεις για "Μπους".Μετά τους τραυματισμούς έρχονται οι επιστροφές. Ο Μίρκο Σαβίνι προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (3/12) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στους χιαστούς για το οποίο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση.
Ο Ιταλός γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα με όσους δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Μπριζ. Σε ότι αφορά στον Μπουσαϊντί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων με μπάλα υπό το βλέμμα του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και αν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ακόμη, επιβεβαιώθηκε η απουσία του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και από τον κυριακάτικο (5/12) αγώνα με την Λάρισα, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς γυμνάστηκε μόνος αφιερώνοντας αρκετό χρόνο σε διαττατικές ασκήσεις.

"Τα είπαν" Χάβος-βασικοί

Κατά τα άλλα, ο Μάκης Χάβος, είχε 20λεπτη συνομιλία με τους βασικούς παίκτες στον αγώνα με την Μπριζ, την ώρα που αυτή έκαναν χαλάρωμα.

Προφανώς, το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η εμφάνιση τους στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/12), αλλά και αυτό με την ΑΕΛ που ακολουθεί. Απόντες από την κουβέντα αυτή, ήταν οι Γκαρσία και Βιτόλο, οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: